Medlemsmøder

Mejeriforeningen afholder to gange om året medlemsmøder.

Medlemsmøderne starter med frokost og netværk og varer ca. 3 timer.

Møderne afholdes i november og i forbindelse med Mejeriforeningens generalforsamlingen i maj.

Mejeriudvalget har nedsat et udvalg, som laver programmet. Programmet kan være alt fra Brexit til klima og digitalisering.

Temaerne de sidste par gange har været:

Hvor er EU og medlemslandene på vej hen?

Indlægsholdere :

  • Marlene Wind, Professor og Centerleder, Københavns Universitet
  • Frank Øland, Cheføkonom, Landbrug & Fødevarer
  • Keld Winther Rasmussen, Executive Advisor, Uhrenholt A/S.

Mejeribrug år 2030

Program:

  • Hvordan ser mejeribruget ud i 2030? v/disruptionekspert Lone Thier.
  • Et par bud på hvordan mejeribranchen kan komme til at ændre sig i det kommende årti. Om fremtidens forbrugerkrav og udvikling af helt nye typer fødevarer. Fx kunstig mælk. Udfordringer og muligheder for mejerierne og mælkeproducenterne i den nye virkelighed, der er på vej.
  • Hvordan ser en mælkeproducent sig selv i år 2030, v/Yke W. Kloppenburg-Oosterwoud, medejer, Vorgård
  • Tanker om fremtidens mejeri, v/Lars Dalsgaard, Group Vice President, Arla Foods.
Sanne Bastholm
Sanne   Bastholm Rasmussen
Chefkonsulent

3339 4814

2040 0554